۱۳۹۳/۰۵/۱۳ - ۱۱:۱۰
مدیر مرکز راهبردی عفاف وحیا در گفتگو با «سراج24»:

ترویج حجاب و عفاف؛ راهکار مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن/ میل به شهوات، بی‌عفتی و بی‌غیرتی می‌آورد

حجاب مفهوم فراتری است که ما همیشه به سادگی از کنار آن می‌گذریم. حجاب و عفاف یعنی اینکه ما شبکه عفت داشته باشیم. شبکه عفت یعنی مدیریت نگاه آقایان و پوشش بدن خانم‌ها.

ترویج حجاب و عفاف؛ راهکار مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن/ میل به شهوات، بی‌عفتی و بی‌غیرتی می‌آورد

مهدی بیات، مدیر مرکز راهبردی عفاف و حیا در گفت‌و‌گو با «سراج24 » درخصوص راهکارهای اجرایی برای مقابله با پدیده بدحجابی گفت: اولین قدمی که گاهی مغفول واقع می‌شود، عدم آگاهی کامل نسبت به موضوع است. دین نیز شرایط امر به معروف و نهی از منکر را گفته و بیان داشته کسی می‌تواند امر به معروف کند که علم آن موضوع را داشته باشد.

وی با طرح این پرسش که حجاب  به چه معناست؟، اظهار داشت: آیا حجاب یعنی چادر؟ حجاب به معنی پوشش است؟ حجاب مفهوم فراتری است که ما همیشه به سادگی از کنار آن می‌گذریم. حجاب و عفاف یعنی اینکه ما شبکه عفت داشته باشیم و در آن موضوعاتی مثل مدیریت نگاه در آقایان و پوشش بدن از سمت خانم‌ها، امر به معروف و نهی از منکر مردمی و حاکمیتی تحقق یابد.

مدیر مرکز راهبردی عفاف و حیا با بیان اینکه زمانی که خانم‌ها می‌خواهند نقش‌های بیرونی را بپذیرند باید پیش از آن نقش‌های درونی خانواده را به پایان رسانده باشند، تصریح کرد: این خانم در مرحله تجرد باشد یا تاهل فرقی در مسئولیت‌های خانواده‌اش ندارد.

بیات معتقد است زمانی از احساس مسئولیت در مردها کاسته می‌شود که مرد میل به شهوات پیدا کند و برای اینکه آسوده باشد، به خانواده‌اش سخت نمی‌گیرد؛ در نتیجه مردی که عفتش را از دست می‌دهد، غیرتش هم از بین می‌رود.

وی ادامه داد: زمانی که می‌خواهیم با تهاجم فرهنگی دشمن مقابله کنیم باید دقیقا مفاهیم صادر شده دشمن در مسئله حجاب را بشناسیم. بعد از آن باید بدانیم در چه موقعیتی هستیم و فرد به عنوان یک مسلمان باید رفتار زیبایی داشته که جامعه او را از رفتارش بشناسند و او بتواند به عنوان یک مومن حجت خدا باشد و ایجاد انگیزه کند.

قدم سوم بعد از عملی است که فرد انجام می دهد و امر به معروف و نهی از منکر می‌کند. شیوه‌های امر به معروف در زیر لایه حاکمیت مطرح می‌شود که خیلی از اوقات رنگ و رو مهربانی ندارد و فرد در فضای جامعه هر رفتاری که بخواهد نمی‌تواند انجام دهم ولی وقتی ما می خواهیم رفتارمان رفتار امر به معروف و نهی از منکر باشد باید یاد بگیرم که کلمات را چه طور استخراج کنیم و چه طور این دلسوزی را به هم نوعمان منتقل کنیم.

مدیر مرکز راهبردی عفاف و حیا ادامه داد: اگر بخواهیم این را گسترش بدهیم و از لایه فردی جدا کنیم و خواهان مقابله با تهاجم فرهنگی باشیم، باید آن را در فضای حاکمیت تحقق بخشیم که اصل و پایه جمهوری اسلامی هم همین است که اصل معروف در جامعه زنده شود؛ این زمانی است که بتوانیم از ابزارهای روز دنیا استفاده کنیم و در فضای اجتماعی از هنر استفاده کنیم.

بیات با تاکید بر اینکه نباید ما غرق هنر خشن غرب شویم، اظهار داشت: این همان فرو رفتن در باتلاقی است که ما برای خودمان ایجاد کردیم. در حالی که انسان دارای ابعادی است که می‌تواند جذابیت‌هایی غیر از این عوامل پیدا کند که آن هم حماسه است. ما در تهاجم فرهنگی باید یاد بگیریم که از ابزار هنری با کیفیت که دین تییین می‌کند استفاده کنیم و هر حرفی را در جای خودش بزنیم و مخاطب شناسی داشته باشیم که این خودش یکی از اصول مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••